Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 2 izbový byt s loggiou a veľkou pivnicou

Interné ID: JP-152
Obec: Bátorove Kosihy
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
65 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký dvojizbový byt s kuchynským kútom, loggiou a pivnicou v centre obce Bátorove Kosihy.

Byt sa nachádza na 2. podlaží zateplenej bytovky. Rozloha bytu je 39 m2 a dispozične pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, spálne a kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. V kúpeľni sa nachádza aj bojler na TÚV s objemom 80 l a miesto na pripojenie práčky. Z obývačky je výstup na veľkú loggiu s rozlohou cca 4,5 m2. K bytu patrí samostatná murovaná pivnica s rozlohou cca 7 m2 v suteréne bytovky.

Kuchynská linka je prakticky riešená s množstvom úložného priestoru, so zabudovanou elektrickou rúrou, elektrickou varnou doskou, digestorom.  Kúrenie je elektrické podlahové, regulované samostatne v každej miestnosti.

Byt je orientovaný na juhovýchod a do tichého dvora za bytovkou. Vo dvore sa nachádzajú garáže (možná kúpa).  Parkovanie je možné pred aj za bytovkou.

Cena bytu je 65.000,- eur  a zahŕňa  sprostredkovateľskú províziu vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. List vlastníctva je bez tiarch. Byt je okamžite k dispozícii.

Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, čo zaručuje bezpečnosť obchodu prostredníctvom autorizovaných zmlúv.

Pre viac informácií ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911665552. S radosťou vám poskytnem všetky potrebné informácie a zariadim obhliadku nehnuteľnosti.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Zastavaná plocha:
39 m2
Podlahová plocha:
39 m2
Skladová plocha:
7 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
46 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
7 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

Vďaka mojim skúsenostiam a individuálnemu prístupu ku každému klientovi a každej nehnuteľnosti pomáham s hladkým predajom. Mojím miestom pôsobnosti  je okres Dunajská Streda, avšak neváham za klientmi vycestovať aj za jeho hranice. Ak sa chcete odbremeniť od všetkých starostí spojených s predajom nehnuteľnosti a ušetriť si kopu času a energie, neváhajte sa na mňa obrátiť!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti