Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prekrásny, moderný 3 izbový rodinný dom v super lokalite v meste Dunajská Streda

Interné ID: MV-35
Ulica: Gyulu Szabóa
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
249 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame krásny, moderný 3 izbový rodinný dom na ulici Gyulu Szabóa v Dunajskej Strede. Dom má zastavanú plochu 140m2, nachádza sa na pozemku vo výmere 296m2.

Rodinný dom s čiastočným podpivničením bol daný do užívania v roku 1964, ale v roku 2017 na základoch vyrástol úplne nový tehlový, zateplený rodinný dom, ktorý sa skolaudovalo v roku 2017. V roku 2019 boli vymenené schody do suterénu, nové vnútorné omietky a boli zhotovené nové terénne úpravy. Dom je moderne riešený, krásne zariadené: moderná kuchynská linka, bodové svetlá, klimatizácia, elektrické podlahové kúrenie. Dispozičné riešenie domu je výborné: predsieň, šatník, zvlášť WC, moderná kuchyňa s jedálenskou časťou, priestranná obývacia izba s klímou, spáľňa, detská izba a moderná, veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a s WC. Z dvoch strán( z kuchyne a z obývačky) sa vieme dostať na veľkú terasu, ktorá je stvorená na oddych a relax. Z chodby je prístup do suterénu( pivnice), ktorý má zastavanú plochu 38m2. Dom je napojený na inžinierske siete: elektrika, verejný vodovod, kanalizácia a na pozemku je plyn aj studňa. Dom sa predáva čiastočne zariadený. 

Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, na pozemku, ktorý je krásne udržiavaný, prekrásna predzáradka hneď upúta Vašu pozornosť. Veľmi dobrá občianska vybavenosť, všade sa dostanete pešo. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať.

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
296 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Podlahová plocha:
140 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
1964
Rok poslednej rekonštrukcie:
2019
Rok kolaudácie:
2017
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
38 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Marta Vargová

Marta Vargová

realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar

Ako realitný a finančný špecialista pôsobím už 15 rokov v Šamoríne, Bratislave a okolí. 30 rokov v basketbale ma naučil pravidlám fair-play, disciplíne, vytrvalosti a profesionalite. Tieto sa snažím aplikovať aj vo svojej práci.

Svoju prácu robím so srdcom a najdôležitejší je pre mňa spokojný klient.

Spolupráca so mnou bude Vaša presná trefa :-)

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti