Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponuka pre investora - podnikateľské priestory na rekonštrukciu alebo prestavbu na byty

Interné ID: JP-155
Ulica: Gabčíkovo
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotel, penzión
Iné:
399 000 €
+ dohoda

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj podnikateľské priestory  v mestečku Gabčíkovo, v okrese Dunajská Streda. Nachádzajú sa na pozemku s výmerou 458 m2. Aktuálne slúžia ako robotnícka ubytovňa. Kapacita ubytovne je 50 lôžok. V dvoch budovách sa nachádza osem izieb, štyri spoločenské miestnosti, kúpeľne, sprchy a toalety. V budove boli kompletne vymenené rozvody eletrickej energie,kompletne obnovené nové kúrenie gamatkami.
Využiteľnosť nehnuteľnosti do budúcnosti predpokladá niekoľko možností: pokračovanie v činnosti ubytovne, prispôsobenie na  byty alebo nájomné byty. Možnosť nadstavby do 2-3 nadzemných podlaží. UPI je k dispozícii.
Parkovanie je bezproblémové priamo pred budovou pre cca 15 vozidiel.
Pre viac informácii alebo dohodnutia termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Cena nehnuteľnosti je 399 000,- eur. Cena je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, v ktorej sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade serióznej ponuky je dohoda na cene garantovaná.
Všetky zmluvy a dokumenty sú vypracované advokátskou kanceláriou, bezpečnosť obchodu je garantovaná autorizovanými zmluvami.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Zastavaná plocha:
458 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Rok výstavby:
1968
Rok poslednej rekonštrukcie:
2020
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Judita Petrufová

Judita Petrufová

certifikovaný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Pусский
  • Česky
  • rusr
  • sora

Vďaka mojim skúsenostiam a individuálnemu prístupu ku každému klientovi a každej nehnuteľnosti pomáham s hladkým predajom. Mojím miestom pôsobnosti  je okres Dunajská Streda, avšak neváham za klientmi vycestovať aj za jeho hranice. Ak sa chcete odbremeniť od všetkých starostí spojených s predajom nehnuteľnosti a ušetriť si kopu času a energie, neváhajte sa na mňa obrátiť!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti