Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

TOP lokalita - 3izbový dom na prenájom Stupava - voľné IHNEĎ

Interné ID: MC-11
Ulica: Nevädzova
Obec: Stupava
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
950 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na prenájom novostavbu priestranného, 3 izbového, dvojpodlažného domu, so záhradou, v top lokalite v meste Stupava.

Podlahová plocha 85 m2, pozemok 265 m2.

Dispozícia 1NP:

Zádverie, sklad  pod schodisko, hosťovské WC, priestranná obývačka čiastočne prepojená s kuchyňou a komora. Z obývačky a kuchyne je prístupná terasa a záhrada.

Dispozícia 2NP:

Schody, chodba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, spálňa, izba. Zo spálne je výstup na balkón.

Dom  sa prenajíma so zariadením. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, v obývačke nábytok a sedačka, v spálni veľká skriňa a posteľ, v kúpeľni pračka so sušičkou. V celom dome sú vnútorné žalúzie a vonkajšie sieťky proti hmyzu.

Dom je vybavený bezpečnostným systémom a klimatizáciou, podlahové kúrenie v celom dome. Plastové okná 3 sklo (interiér biela, exteriér antracit).

Tri parkovacie státia (zámková dlažba) sa nachádzajú pred domom. Dom je napojený na všetky IS (plyn, voda, elektrina, kanalizácia).

Záhrada s výmerou 265 m2  je vybavená automatickým závlahovým systémom a záhradným domčekom.

Dom s výhľadom do zelene je umiestnený na konci, slepej, tichej  ulice blízko prírody. Dom  je voľný  ihneď. Vhodný  je pre nefajčiarov, bez zvierat.

Kompletná občianska vybavenosť: obchody, lekáreň, banky, reštaurácie, zdravotné stredisko, škola, škôlky. Výborná dopravná dostupnosť do Bratislavy a na Záhorie.

Cena za prenájom je 950,- €/mesiac plus energie 350,- €/mesiac.      

Volné IHNEĎ.

Zabezpečíme všetko potrebné k prenájmu -  obhliadku, nájomnú zmluvu, preberací protokol. Podrobné informácie o ponúkanej nehnuteľnosti dostanete na telefónnom čísle: 0903 203289 alebo emailom: monika.canova@perfect-real.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
265 m2
Úžitková plocha:
85 m2
Zastavaná plocha:
45 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
85 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Monika Caňová

Monika Caňová

realitný špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • sora
  • rusr

Radi Vám poradíme