Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

5 izbový rodinný dom s bazénom a s priestranným pozemkom v obci Matúškovo

Interné ID: MV-40
Ulica: Slepá
Obec: Matúškovo
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
230 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame krásny, 5 izbový rodinný dom v obci Matúškovo, na ulici Slepá. Dom bol postavený v roku 1964, ale v roku 2015 prebehla kompletná rekonštrukcia- prestavba a prístavba plus sa zobytnilo podkrovie. Tento priestranný rodinný dom je nepodpivničený s jedným nadzemným podlažím a zabudovaným podkrovím. Prízemie má rozlohu 97m2 plus 13m2 terasa a nasledovné dispozičné riešenie: zádverie so šatňou, komora, kuchyňa, kúpelňa s WC, 2 izby a priestranná obývacia izba s výstupom na terasu. Cez drevené schody sa dostaneme na zabudované podkrovie kde sú dve izby, pracovný kút a šatňa. Kúrenie je riešené so smart radiátormi, ktoré sa dajú nastaviť aj dialkovo cez aplikáciu.  Dom sa nachádza na krásnom pozemku obdlžníkového tvaru, o výmere 829m2, ktorý je plná zelene, vysoké stromy, ovocné stromy, kríky. Na pozemku sa nachádza maličký dom na náradie a bazén, ktorý je funkčný. Inžinierske siete: elektrika, kanalizácia, studňa, a plyn je n pozemku ( dá sa napojiť). Rodinný dom má veľmi dobrú atmosféru, je vhodný pre rodinu s detmi. Lokalita je kľudná, dom sa nachádza v strede slepej uličky, cca 200m od centra dediny,  očarí Vás krásny pozemok, súkromie je zaručené.

Obec Matúškovo sa nachádza 2 km od okresného mesta Galanta, kde je kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti detské jasle, zdravotné stredisko, obchody, atď. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
829 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
145 m2
Zastavaná plocha:
197 m2
Podlahová plocha:
158 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
nevybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
1964
Rok poslednej rekonštrukcie:
2015
Rok kolaudácie:
2015
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
197 m2
Terasa plocha:
13 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Marta Vargová

Marta Vargová

realitný špecialista

  • Slovensky
  • Magyar

Ako realitný a finančný špecialista pôsobím už 15 rokov v Šamoríne, Bratislave a okolí. 30 rokov v basketbale ma naučil pravidlám fair-play, disciplíne, vytrvalosti a profesionalite. Tieto sa snažím aplikovať aj vo svojej práci.

Svoju prácu robím so srdcom a najdôležitejší je pre mňa spokojný klient.

Spolupráca so mnou bude Vaša presná trefa :-)

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti